| HERGÜN BİR FIKRA:) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
tatlı bela azimli üye
Mesaj Sayısı : 49 Nerden : CEMRENİN TAM KALBİNDEN Kayıt tarihi : 25/09/08
| Konu: HERGÜN BİR FIKRA:) C.tesi Eyl. 27, 2008 2:08 pm | |
| BUDA BENDE Adam kizina Barbie almak ister ve bir oyuncakciya girer. - Vitrindeki Barbie bebek kac para ? diye sorar. Satici - Hangisi beyim ? ve devam eder : - Barbie spora gidiyor 19.95 usd - Barbie alisverisde 19.95 usd - Barbie discoda 19.95 usd - Barbie plajda 19.95 usd - Barbie bosandi 265 usd Adam sasirir. -Neden hepsi 19.95 de bosanmis olan 265 usd ? Satici cevaplar : - Cok basit Bosanmis Barbie ile birlikte ; Ken'in evini, arabasini, mobilyalarini da aliyorsunuz [b] | |
|
| |
cemre kmer Admin
Mesaj Sayısı : 267 Yaş : 29 Nerden : Ankara halin : hepsiden hangisi : sanal hayvan : Kayıt tarihi : 19/09/08
| Konu: Geri: HERGÜN BİR FIKRA:) C.tesi Eyl. 27, 2008 2:47 pm | |
| | |
|
| |
yoshyy_visnelikegg Admin
Mesaj Sayısı : 30 Nerden : Yoshynin Kalbinden Kayıt tarihi : 21/09/08
| Konu: Geri: HERGÜN BİR FIKRA:) C.tesi Eyl. 27, 2008 2:49 pm | |
| | |
|
| |
tatlı bela azimli üye
| Konu: Geri: HERGÜN BİR FIKRA:) Paz Eyl. 28, 2008 8:31 pm | |
| | |
|
| |
cemre kmer Admin
Mesaj Sayısı : 267 Yaş : 29 Nerden : Ankara halin : hepsiden hangisi : sanal hayvan : Kayıt tarihi : 19/09/08
| Konu: Geri: HERGÜN BİR FIKRA:) Ptsi Eyl. 29, 2008 10:22 am | |
| bu dünün fıkrası
Adam oğlunun odasının önünden geçerken hayretle bakakaldı. Yatağı güzelce toplanmıştı ve odası hiç olmadığı kadar derli toplu görünüyordu. Sonra adam yastığın üzerine bırakılmış mektup zarfını farketti. Üzerinde -Babama- yazıyordu. Aklından geçen bin bir kötü düşünceyle mektup zarfını açtı ve titreyen elleriyle mektubu okudu:
Sevgili baba; Sana bu satırları derin bir pişmanlık ve üzüntü içinde yazıyorum. Kız arkadaşımla kaçmak zorundaydım çünkü seni ve annemi yaşanacak rezaletten uzak tutmak istedim. Gerçek tutku ve aşkı ben Joanla buldum ve o öyle tatlı ki anlatamam… Şunu biliyordum siz onun vücudunun her yerine taktığı küpeleri,derisine işlettiği dövmeleri, kendine has o çılgın giyim tarzını asla ama asla onaylamayacaktınız ve tabi benden çok büyük olmasıda bir sorundu. Fakat benim için bunlar değildi gerçek tutku ve gerçek aşk… Baba Joan hamile! Joanın dediğine göre çok mutlu olacağız. Ormanda kendine ait bir karavanı ve tüm kış yetecek kadarda yakacağı var. Bir sürü çocuğa sahip olma düşüncesi rüyalarımızı süslüyor. Joan benim gözlerimi esrar gerçeğine açtı ve artık biliyorum ki esrar kimseye zarar vermez. Esrar yetiştirecek ve insanlara pazarlayacağız ve yine bu sayede ihtiyacımız olan kokoin ve ekstaziye ulaşacağız. Artık tam anlamıyla bilime yalvarıyoruz dualar ediyoruz şu AIDSin çaresi bulunsun ve Joan sağlığına kavuşsun diye.. O kesinlikle iyileşmeyi hakediyor. Endişelenmeyi bırak baba ben 15 yaşındayım ve kendi başımın çaresine bakabilirim. Eminim birgün geri döneceğiz ve sen kendi torunlarını tanıyacak, seveceksin Oğlun Cihad.
NOT: Baba yazdığım mektubun tek kelimesi bile doğru değil. Ben Mehmet’lerdeyim. Sadece sana; masamın üzerinde seni bekleyen karneden daha kötü şeylerin olduğunu hatırlatmak istedim | |
|
| |
cemre kmer Admin
| Konu: Geri: HERGÜN BİR FIKRA:) Ptsi Eyl. 29, 2008 10:30 am | |
| buda bugünün fıkrası
Leonardo di Caprio
Amerikada zencinin biri pasaportunu kaybetmis, aksilik ya, o gün de Türkiye ye uçacak.. Kara kara düsünürken yolda bi pasaport bulmasın mı... Hemen almış yerden, bi bakmış ki Leanardo di Caprio nun pasaportu... "Ne olursa olsun" demiş ve şansını denemeye karar vermiş, çıkarmış Leonardo nun fotografını, kendi fotografını yapıştırmış... Uçmuş Türkiye ye, ****** Hava Limanında görevli gümrük memuru Temel in karşısına geçmiş. Temel almış pasaportu, adamın ismine bakmış; "Leonardo di Caprio", fotografa bakmış, bi zenci, adama bakmış ayni zenci... Bir kaç şaşkın bakıştan sonra öbür masaya seslenmis : - Ula Cemal, bu titanik batmış mıydı, yanmış mıydı?.. | |
|
| |
tatlı bela azimli üye
| Konu: Geri: HERGÜN BİR FIKRA:) Ptsi Eyl. 29, 2008 3:24 pm | |
| | |
|
| |
cemre kmer Admin
| Konu: Geri: HERGÜN BİR FIKRA:) Ptsi Eyl. 29, 2008 10:12 pm | |
| | |
|
| |
tatlı bela azimli üye
| Konu: Geri: HERGÜN BİR FIKRA:) Salı Ekim 14, 2008 11:50 pm | |
| Tatil bitti Bir işadamı, oldukça yoğun ve yorucu geçen bir seneden sonra tatile çıkmaya karar verir. Eşi de kendisi gibi meşgul olduğu için birlikte tatil yapacakları bir dönem ayarlamak zor olur. İspanya kıyılarında bir otel bulur ve bulduğu ilk uçakla oraya gider. Otele yerleşirken bir aylık bir rezervasyon yaptırır. Bir hafta kadar güzelce tatil yaptıktan sonra, bir akşam yemeğinde garson kendisine bir mektup iletir. Mektubu okuyan işadamı, tatilini geçirdiği otelin yöneticisinin yanına gider. "Ne yazık ki tatil sona erdi..." Yönetici şaşırır ve üzülür. "Ama beyefendi, bir aylık rezervasyon yaptırmıştınız, ne oldu böyle aniden?" İşadamı çaresiz bakışlarla cevap verir: "Evet bir ay kalacağım, ama tatil bitti. Karım işinden izin almayı başarmış ve iki gün sonra burada | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 105 Yaş : 29 halin : hepsiden hangisi : sanal hayvan : hangi çift : Kayıt tarihi : 19/09/08
| Konu: Geri: HERGÜN BİR FIKRA:) Cuma Ekim 24, 2008 7:56 pm | |
| kurusun Bir gün doktorlar, tımarhanede yaptıkları araştırmada en akıllı deliyi seçeceklermiş. Bir gün delilerden biri bahçede bulunan havuza düşmüş ve boğulmak üzereymiş. Delilerden biri havuza düşen arkadaşını kurtarmaya çalışmış. Bunu gören doktorlar arkadaşını kurtaran deliyi yanlarına çağırmışlar ve "seni en akıllı seçiyoruz" demişler. Doktorlardan biri: "Peki kurtardığın arkadaşını çağır da sana teşekkür etsin" demiş. Deli: "Gelemez ki!" Doktor: "Neden gelemezmiş?" Deli: "Çünkü kuruması için onu astım!"[b] | |
|
| |
| HERGÜN BİR FIKRA:) | |
|